Izdelki za izo protein pulver (3)

Glukozni sirup 45°

Glukozni sirup 45°

Glukozni sirup je pomembna surovina za industrijo sladkarij in marmelad, pa tudi za fino pekarstvo in konfekcijo. 45° glukozni sirup se lahko oblikuje v kroglo z golimi rokami, saj je zaradi višjega deleža suhe snovi trši. Tako ga lahko dobro uporabimo za glazure za torte, praline, modelirno čokolado, bonbone in sladoled.
Beljakovine (sirotkine) v prahu

Beljakovine (sirotkine) v prahu

Kombinirane beljakovinske komponente iz rastlinskih in živalskih virov prispevajo k gradnji, ohranjanju in regeneraciji mišic. Izdelki se odlikujejo po posebej visoki biološki vrednosti in optimalni razpoložljivosti. Produktno koncept beljakovinskega praška Tukaj so nekateri naši primeri beljakovinskih praškov za bele oznake: ◦Beljakovinski prašek čokolada ◦Beljakovinski prašek vanilija ◦Beljakovinski prašek jagoda ◦Pure Whey vanilija/jagoda/čokolada/neutraal
Beljakovina

Beljakovina

Beljakovine Vsebina: npr. 750g Mlečni protein, sirotkin protein, jajčni protein, naravne arome, sladilo sukraloza Po odprtju porabite v 3 mesecih. Izdelek shranjujte zaprto, na suhem, zaščitenem pred svetlobo in pri sobni temperaturi (15 – 25° C).